LA NOSTRA HISTÒRIA

Empresa familiar fundada per Ramon Bou fa més de 35 anys, seguint així el llegat del seu pare i el seu avi, pioners a la comarca d’Osona en recollir escombraries solament amb un carro i cavalls. Després de molta dedicació i esforç, Contenidors Bou ha aconseguit posicionar-se en el sector del transport i la gestió de residus a Catalunya, i avui dia compta amb una àmplia flota i tots els certificats legals corresponents.

Dècada de 1920
El besavi Bou comença a transportar materials per a la construcció a Vic fent servir els cavalls de la família i un carro.

1940
L’avi Bou crea la primera empresa de neteja d’escombraries a la ciutat de Vic i s’encarrega de recollir les escombraries per tot el municipi.

1944
El seu fill Ramon Bou s’incorpora a la feina i ajuda el seu pare amb la recollida d’escombraries a Vic. Junts adquireixen les primeres pedreres pels voltants.

1989
Ramon Bou registra oficialment la marca Contenidors Bou SL i l’empresa s’instal·la a la primera nau a Vic amb una flota, en aquell moment, de 4 camions.

1998
La flota continua augmentant i Contenidors Bou es comença a posicionar com l’empresa de referència en el transport de residus.

2001
Ramon bou reb el premi al “Millor Transportista de l’Any” per la Generalitat de Catalunya.

2003
S’amplien les oficines i s’inaugura la nau de Calldetenes, que avui dia segueix sent l’oficina central de l’empresa.

2009
Següent canvi generacional a l’empresa. Ramon Bou traspassa oficialment la gestió de Contenidors Bou al seu fill Eduard Bou, actual director de l’empresa.

2018
Després de molts anys, Contenidors Bou compra el segon camió d’escombraries. Pare i fill marxen a Holanda i porten el camió personalment fins a Catalunya. Actualment aquest camió es dedica exclusivament a la recollida de cartó, una tasca important per al reciclatge en el món dels residus.

2020
Actualment l’empresa compta amb una flota de 14 camions de tota classe, amb un equip de professionals, tant xofers com personal d’oficina, sempre al servei dels nostres clients.

Logotipo contenedores Bou

CONTENIDORS BOU, S.L.
Gestió i transport de residus
C. Pirineu, 4 i 6 · Pol. Ind. Adoberies Oest
08506 CALLDETENES
T. 93 886 88 10
comercial@contenidorsbou.com

Avís legal i política de privacitat

Seguiu-nos a: